Radi pravilnog funkcioniranja ove web stranice, ali i radi daljnjeg unaprjeđenja web stranice i poboljšavanja Vašeg iskustva pregledavanja, ova web stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija („Cookies“ – „Kolačići“). Prema trenutnoj regulativi Europske unije obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti Vaš pristanak. Korištenjem web stranice i odabirom opcije „slažem se“ pristajete na uporabu Kolačića. Blokiranjem Kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne.Ukoliko želite saznati više o korištenju "kolačića" molim kliknite ovdje.

Slažem se

geoSTOR VIH RW 300

Spremnik tople vode u kombinaciji s dizalicom topline

  • Cilindrični spremnik od čelika
  • Poseban oblik izmjenjivača, prilagođen za zagrijavanje vode putem dizalice topline
  • Kompletno emajlirana unutrašnjost sa zaštitnom magnezijskom anodom
  • Prirubnica za čišćenje
  • U kombinaciji s dizaicom topline do 14 kW
Topla voda

Pregled

Spremnik za toplu vodu u kombinaciji s dizalicom topline

Kombinacija Vaillantove dizalice topline sa spremnikom za potrošnu toplu vodu moguća je iz razloga što su sve crpke opremljene troputnim ventilom koji će prebacivati rad toplinske crpke s grijanja na pripremu tople vode i obrnuto. geoSTOR VIH RW 300 je spremnik s uronjenim izmjenjivačem te sa korisnim sadržajem od 285 litara. Zbog povećane površine spiralnog izmjenjivača ovaj spremnik je idealan za pripremu potrošne tople vode u kombinaciji s dizalicama topline. Antikorozivna zaštita osigurana je unutarnjim emajliranjem te zaštitnom magnezijskom anodom. Upotreba ovog spremnika preporuča se u slučajevima koji zahtijevaju izuzetno ekonomičnu instalaciju spremnika potrošne tople vode.

Antikorozivna zaštita za najvišu razinu izdržljivosti

Naš spremnik tople vode ne samo da je prevučen emajlom, nego je opremljen i magnezijevom zaštitnom anodom. Na taj način je unutrašnjost spremnika u potpunosti zaštićena od hrđe. Kao rezultat, možete biti sigurni da naš spremnik tople vode osigurava najvišu razinu izdržljivosti.

Visokokvalitetna izolacija od pjene

Najbolja opskrba toplom vodom

Visokokvalitetan sloj emajla

Preuzimanja