Naša web stranica koristi kolačiće kako bi Vam pružila najbolje iskustvo prilagođeno Vašim interesima. Da biste koristili web stranicu s potpunom udobnošću molimo prihvatite sve kolačiće na našoj web stranici. Više informacija o kolačićima potražite ovdje ili u pravilima privatnosti.

Slažem se

geoSTOR VIH RW 400 B

Spremnik tople vode u kombinaciji s dizalicom topline

  • Cilindrični spremnik od čelika s dva izmjenjivača
  • Moguća kombinacija spremnika s dizalicom topline te solarnim sustavom
  • Mogućnost ugradnje električnog grijača
  • Cirkulacijski priključak za toplu vodu, revizijski otvor za čišćenje
  • Kompletno emajlirana unutrašnjost sa zaštitnom magnezijskom anodom
Topla voda

Pregled

Spremnik za toplu vodu u kombinaciji s dizalicom topline

Kombinacija Vaillantove dizalice topline sa spremnikom za potrošnu toplu vodu moguća je iz razloga što su sve crpke opremljene troputnim ventilom koji će prebacivati rad toplinske crpke s grijanja na pripremu tople vode i obrnuto. Bivalentni spremnik geoSTOR VIH RW 400 B (dva izmjenjivača topline) s povećanom površinom spiralnog izmjenjivača idealan je za pripremu potrošne tople vode u kombinaciji s dizalicom topline te solarnim sustavom. Spremnik je cilindričnog oblika, izrađen od čelika te emajliran s unutrašnje strane te uz to posjeduje zaštitnu magnezijsku anodu. Presjek solarnog izmjenjivača je 1,45 m² što omogućava da se ovaj spremnik kombinira s kolektorskim poljem do 7,5 m². Dogrijavanje tople vode vrši se putem toplinske crpke (dizalice topline) nominanog učinka do 14 kW ili putem uronjenog električnog grijača (opcija pribora)

Antikorozivna zaštita za najvišu razinu izdržljivosti

Naš spremnik tople vode ne samo da je prevučen emajlom, nego je opremljen i magnezijevom zaštitnom anodom. Na taj način je unutrašnjost spremnika u potpunosti zaštićena od hrđe. Kao rezultat, možete biti sigurni da naš spremnik tople vode osigurava najvišu razinu izdržljivosti.

Visokokvalitetna izolacija od pjene

Najbolja opskrba toplom vodom

Visokokvalitetan sloj emajla

Preuzimanja