Nađi

Vaillant sustavi za hlađenje - sve informacije o značajkama i prednostima

Stvaramo godišnje doba kakvo Vi želite!

Tehnologija na koju se možete osloniti u sadašnjosti i budućnosti: Vaillant klima uređaji i dizalice topline

Vaillant klima uređaji i dizalica topline prilagođeni su životnim potrebama korisnika pružajući maksimalnu udobnost 365 dana u godini uz jednostavno rukovanje i održavanje. Ovdje ćete pronaći sve informacije o funkcionalnosti, pogodnostima i ugradnji. Otkrijte brojna rješenja sustava i mogućnosti proširenja za svoj dom.

Funkcionalnosti i različite vrste klima uređaja i dizalica topline s funkcijom hlađenja

Održiva tehnologija i mogućnosti proširenja

Zatražite ponudu

Prednosti Vaillant sustava za hlađenje

Udobnost

Vaillant klima uređaji i dizalice topline stvaraju savršen životni ambijent.

Ušteda

Suvremena tehnička rješenja i posebne upravljačke funkcije jamče štedljivost

Visoka učinkovitost

Proizvedeni uporabom najboljih dostupnih tehnologija, novi Vaillant sustavi za hlađenje jamče maksimalnu učinkovitost.

Niska razina buke

Uvjerit će te se: tiše ne može.

Koji sustav hlađenja mi najviše odgovara?

Kako rade, po čemu se razlikuju različite vrste hlađenja i koji bi sustav mogao biti savršeno rješenje za vaš dom – imamo odgovore.

Klima uređaji

Brza i jednostavna rješenja prilagođena Vašim životnim potrebama. U Vaillant ponudi su dvije vrste klima uređaja s mono-split sustavima (jednom vanjskom i jednom unutarnjom jedinicom) te multi-split sustavima (jednom vanjskom i više unutarnjih jedinica).

Dizalice topline

Koriste neiscrpnu energiju sunca koja se nalazi u zraku, tlu i podzemnim vodama kao besplatni izvor energije s nultim emisijama CO2 i pretvaraju je u veću udobnost Vašeg doma, grijanje zimi, hlađenje ljeti i pripremu tople vode tijekom čitave godine.

KLIMA UREĐAJI

Suvremeno cjelovito rješenje za ugodno hlađenje i grijanje tijekom cijele godine.

Uobičajeni su na područjima gdje su ljeta posebno vruća, a sada se klima uređaji sve više ugrađuju i u područjima s blažom klimom. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, klima uređaji ne samo da hlade nego i griju i omogućuju cirkulaciju zraka. Uživajte u maksimalnoj udobnost koju Vam pružaju Vaillant klima uređaji, ne samo ljeti, već tijekom cijele godine!

Provjerite ponudu Vaillant klima uređaja.

Provjerite našu ponudu klima uređaja koji će se savršeno uklopiti u Vaš dom!

Produljeno jamstvo

5 godina produljenog jamstva na kompresor klima uređaja

Od 01.01.2021. za sve kupljene klima uređaje iz serije climaVAIR plus VAI 8 i climaVAIR exclusive VAI 5 (mono i multi) uz redovno jamstvo od 2 godine na cijeli uređaj kupci ostvaruju dodatnih 3 (tri) godine jamstva na kompresor. Takvo petogodišnje jamstvo vrijedi isključivo na kompresor klima uređaja dok na ostale dijelove vrijedi osnovno tvorničko jamstvo u trajanju od 2 (dvije) godine prema uvjetima u jamstvenom listu.

Jamstvo u trajanju na pet godina na kompresor vrijedi uz predočenje računa i ovjerenog jamstvenog lista na mjestu prodaje. Račun mora biti izdan s datumom 1.1.2021. godine ili kasnije.

5 godina produljenog jamstva na cijeli klima uređaj - climaVAIR premium

Novi klima uređaj climaVAIR premium ima unaprijed 5 godina komercijalnog jamstva na cijeli proizvod bez potpisivanja dodatnog ugovora.

Pogledajte promotivne video materijale i saznajte više o značajkama Vaillant klima uređaja.

Vaillant klima uređaj climaVAIR plus

Vaillant klima uređaj climaVAIR exclusive

Vaillant klima uređaj climaVAIR premium

DIZALICE TOPLINE

Želite li se hladiti i grijati na način da štitite okoliš, štedite energiju i novac? Sustavom koji štiti prirodne resurse jer koristi isključivo obnovljive izvore energije umjesto fosilnih goriva? Dizalicama topline Vaillant, izabrali ste sustav grijanja i hlađenja koji je već sada prilagođen budućnosti.

Vaillant dizalice topline uvijek osiguravaju udobne temperature u domu – čak i kada ljetna vrućina postane nepodnošljiva. Ovisno o tome koja se energija iz okoliša koristi (zrak, zemlja, voda) i ovisno o željenoj izvedbi, Vaša Vaillantova dizalica topline može hladiti aktivno ili pasivno.

Aktivno hlađenje

Aktivno hlađenje odvija se s korištenjem kompresora u dizalici topline gdje se energija iz zemlje, vode ili zraka dodatno hladi radom kompresora. Aktivno hlađenje najčešće se kombinira sa ventilokonvektorima (polazni vod 7 °C).

aroTHERM split, flexoTHERM exclusive i flexoCOMPACT exclusive

Pasivno hlađenje

Pasivno hlađenje odvija se bez korištenja kompresora odnosno koristi se samo energija iz podzemnih voda ili zemlje za hlađenje objekta. Ovakvo hlađenje se najčešće kombinira sa stropnim, zidnim i podnim sustavima hlađenja (polazni vod 18 – 22 °C). Ovo prirodno hlađenje koristi mali udio električne energije (flexoTHERM exclusive i flexoCOMPACT exclusive)

Pregled Vaillant dizalica topline:

Dizalica toplineGrijanjeHlađenje Topla vodaZrakTloPodzemna voda
flexoTHERM exclusive** + eksterni spremnik+ modul aroCOLLECT*+ modul fluoCOLLECT
flexoCOMPACT exclusive***+ modul aroCOLLECT*+ modul fluoCOLLECT
aroTHERM monoblok**+ eksterni spremnik*  
aroTHERM split**+ eksterni spremnik*  
aroTHERM plus**+ eksterni spremnik*  
 

Tiše od tišine

Vaillant dizalice topline jedne su od najtiših na tržištu, te su neke od njih savršene za korištenje u gusto naseljenim naseljima. Čak i na udaljenosti od samo nekoliko metara, razina buke smanjuje se na razinu osobnog računala. U prostoru je također tiha. Najčešće je unutarnja jedinica smještena u podrumu i čuje se otprilike kao moderni hladnjak.

Više o Vaillant dizalicama topline saznajte OVDJE.

Još više razloga za odabir Vaillant dizalice topline

Produljeno jamstvo na kompresor dizalice topline na ukupno 10 godina

Imamo izuzetno visoke standarde i zahtjeve kvalitete te osiguravamo dugotrajnu udobnost za sve naše korisnike. Zato s ponosom pružamo 10 godine jamstva na naše proizvode, tako da se Vi možete fokusirati na Vama bitne stvari.

Naša podrška ne prestaje s instalacijom. Vaillant je Vaš vjerni partner tijekom cijelog životnog ciklusa proizvoda.

Kvaliteta i iskustvo

Više od 40 godina iskustva u proizvodnji dizalica topline.

Kako do novog Vaillant sustava za hlađenje?

Kako bi ste odabrali sustav hlađenja koji Vam najbolje odgovara informirajte se koju vrstu hlađenja želite: klima uređaj ili dizalicu topline s funkcijom hlađenja.

Ukoliko ste zainteresirani za brzo i jednostavno rješenje - klima uređaje kontaktirajte naše prodajne partnere "Žepoh" i "Petrokov" ili se obratite Vaillant klima servisima.

Ukoliko ste zainteresirani za kompleksnije sustave - dizalice topline s funkcijom hlađenja više informacija pronaći će te OVDJE.

Trebate li dodatne informacije?

Ovdje možete pronaći odgovore na često postavljena pitanja o klima uređajima i dizalicama topline

Trebate li pomoć? Obratite nam se pomoću kontakt formulara

Odaberite temu

Vaši kontakt podaci

Štitimo Vaše osobne podatke.

Vaša poruka

Zaštita osobnih podataka

Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara u vezi sa osobnim podacima koje ovdje prikupljamo ili za više informacija o obradi i zaštiti Vaših osobnih podataka, molim Vas da pogledate i provjerite naša Pravila privatnosti na našoj web stranici: Pravila privatnosti
Dogodila se greška. Vaš zahtjev se nije poslao. Molim Vas pokušajte ponovo.