Nađi

Proizvedene da traju. Baš poput Vašeg doma.

#zaštočekati? kada se jednostavno možete osloniti na dugotrajnu kvalitetu Vaillant dizalica topline?

Kontaktirajte nas

Održiva kvaliteta s dugoročnim prednostima – za Vas i za okoliš.

Bez obzira na to je li riječ o novogradnji ili modernizaciji: ako se odlučite za proizvode tvrtke Vaillant, možete biti sigurni da su u skladu s najvišim standardima kvalitete – i da ćete u prednostima koje Vam donose moći uživati u nizu godina pred Vama. No kvaliteta naših proizvoda ujedno ih čini i osobito održivima – jer što dulje traju, bolje je i za okoliš i za Vas.

No Vaillant kvaliteta znači i još više: stalno postavljanje novih standarda. Unaprjeđujemo i odlike proizvoda koje su Vam važne, kao što je osobito tihi rad. A zbog toga će biti zadovoljni i Vaši susjedi..

Pouzdane

Prikladne za modernizaciju objekta

Izuzetno tihe

Pouzdane

Dizalice topline su pouzdane neovisno o vremenskim uvjetima.

Visokokvalitetni materijali i visok udio metala jamče dug vijek trajanja Vaillant dizalica topline. Kako bi se na najbolji način spriječila pojava korozije, dizalice topline odlikuju čak trostrukom zaštitom od štetnih utjecaja iz okoliša. Stoga su limovi pocinčani i premazani nanopremazom i prahom.

Prikladne za modernizaciju objekta

Za klimatski prihvatljivu modernizaciju objekta

Dizalice topline su preferirana tehnologija grijanja i hlađenja, i to ne samo za novogradnju nego i za modernizaciju objekta. Primjerice, zahvaljujući prirodnoj rashladnoj tvari R290 i visokim temperaturama polaznog voda, Vaillant dizalica topline aroTHERM plus može se integrirati i u postojeći sustav grijanja s radijatorima.

Izuzetno tihe

Uživajte u tišini

Visokokvalitetni, niskovibracijski materijali, posebna izolacijska vuna za zvučnu izolaciju te velik i tih ventilator – samo su neke od komponenti našega inovativnog sustava Sound Safe.

Rezultat: jedna od najtiših dizalica topline na tržištu dolazi iz tvrtke Vaillant.

Kupujete dizalicu topline?

Zatražite ponudu i instalatera za ugradnju sustava.

Vodimo Vas kroz cijeli proces, od odabira do instalacije sustava.

Temeljito ispitane. Za izvanrednu dugotrajnost.

Više od 300 pojedinačnih ispitivanja na više od 180 najsuvremenijih ispitnih stanica na 9 različitih laboratorijskih odsjeka. U novome Johann Vaillant tehnološkom centru naši se proizvodi i tehnologije podvrgavaju uistinu rigoroznim ispitivanjima kojima dokazujemo njihovu iznimnu kvalitetu.

Klimatska komora

Među više od 300 ispitivanja koje Vaillant dizalice topline moraju proći u procesu svojeg razvoja jest ispitivanje njihove funkcionalnosti u različitim klimatskim uvjetima. Temperature u rasponu od -25 do +48°C simuliraju se u klimatskim komorama. Tako se uređaj priprema za upotrebu na gotovo bilo kojem mjestu na svijetu.

Ispitivanje izdržljivosti

Dugotrajnost naših proizvoda ispitujemo pomoću do 15 tisuća sati njihova kontinuiranog rada, a čak i više sati rada rezervirano je za ispitivanje komponenti – i dulje od mnogih automobilskih motora dosad. Osim toga, u tijeku ispitivanja vijeka trajanja uređaja simulira se i proces njegova starenja. Posebnim ispitivanjima moguće je simulirati izmjenu godišnjih doba.

Komora EMC za ispitivanje elektromagnetske kompatibilnosti

Ispitujemo i elektromagnetsku kompatibilnost kako bi izbjegli da Vaša Wi-Fi mreža, pametni telefoni i ostali uređaji izazovu smetnje u radu sustava grijanja i njihovih regulatora.

Ispitivanja akustike

U jednom od najsuvremenijih mjernih prostora za akustiku visokoosjetljivi mikrofoni otkrivaju i najnižu razinu buke. Osim mjerenja same zvučne snage, procjenjujemo i kvalitetu zvuka. Jer čak i tihi zvukovi mogu biti neugodni. Sve to radi smanjenja, modificiranja ili u idealnom slučaju, uklanjanja svake pozadinske buke.

Centralizirana proizvodnja

Vaillant donosi najvišu kvalitetu: naše se najsuvremenije dizalice topline proizvode izravno u Vaillant tvornicama u Vaillant sjedištu u gradu Remscheidu. To je mjesto na kojem se naše visokoučinkovite tehnologije dalje razvijaju, ispituju i proizvode. A proizvodni pogoni neprestano se šire.

Kupujete dizalicu topline?

Zatražite ponudu i instalatera za ugradnju sustava.

Vodimo Vas kroz cijeli proces, od odabira do instalacije sustava.

Održivost u praksi: 6 Vaillant zelenih pravila

Uz 6 Vaillant zelenih pravila, održivost je u samom srcu našeg poslovanja. Ta pravila osiguravaju da kriteriji održivosti budu sastavni dio proizvoda već od faze njegova početnog razvoja. S obzirom na cjelokupni vijek trajanja proizvoda, ta se pravila primjenjuju na sve proizvode koje razvija Vaillant Group. Prekretnica za još bolju održivost.

Proizvedeno u Njemačkoj

Osnovani smo 1874. godine, a velik broj proizvoda i dalje se proizvodi u Vaillant proizvodnim pogonima u Njemačkoj. Primjerice, dizalica topline aroTHERM plus proizvodi se u Vaillant sjedištu, u gradu Remscheidu u Njemačkoj. Tu se nalazi i novi Johann Vaillant tehnološki centar – srce Vaillant istraživanja i razvoja – kao jedan od najsuvremenijih tehnoloških centara u ovoj djelatnosti.

Trebate li podršku ili savjet? Obratite nam se s Vašim pitanjem!

Vaši kontakt podaci

Štitimo Vaše osobne podatke.

Vaša poruka

Zaštita osobnih podataka

Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara u vezi sa osobnim podacima koje ovdje prikupljamo ili za više informacija o obradi i zaštiti Vaših osobnih podataka, molim Vas da pogledate i provjerite naša Pravila privatnosti na našoj web stranici: Pravila privatnosti
Dogodila se greška. Vaš zahtjev se nije poslao. Molim Vas pokušajte ponovo.

Bilo da ste već odlučili ili imate dodatnih pitanja: rado ćemo Vam pomoći.

Jednostavno unesite svoje osnovne podatke i naši će Vas stručnjaci kontaktirati.