Nađi

Pratite novu sezonu kampanje Upoznaj Vaillant servisere – #OsobeČineRazliku posvećenu našim serviserima u Vaillant ovlaštenim servisima.

Kampanja će biti aktivna tijekom dva vremenska razdoblja: veljača - lipanj te rujan - prosinac 2023. godine. U ovoj nešto drugačijoj promotivnoj kampanji predstavit će se 8 Vaillant servisera iz različitih Vaillant ovlaštenih servisa iz različitih dijelova Hrvatske. Kampanja je ove godine dodatno osvježena s novim segmentima koji će Vas nasmijati ali i upoznati sa zanimljivostima iz serviserskog života.

Kampanja je krenula najavnom objavom 26.1.2023. godine te ju možete pratiti na Vaillant Hrvatska društvenim mrežama: Vaillant | Facebook; Vaillant | Instagram; Vaillant | LinkedIn

Pozivamo sve korisnike i partnere da podrže „svog“ servisera ili kolegu prigodnim komentarom ili zajedničkom slikom ispod objava na spomenutim društvenim mrežama.

Ovlašteni Vaillant servis Regulator

Kontakt

Ovlašteni Vaillant servis Regulator

Regulator d.o.o.

  • Kao drugi serviser predstavlja nam se Dražen Slošić, voditelj servisa Regulator iz Vinkovaca. S obzirom da se radi o obiteljskom servisu, u rad servisa je uključen već dugi niz godina. Svoje radno iskustvo je počeo stjecati kao serviser te danas uspješno vodi servis. Pratite Dražena na našim društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn u razdoblju od 6.4. do 27.4.2023.
  • Tvrtka Regulator d.o.o. osnovana je 1993. godine sa sjedištem u Vinkovcima. Bavi se prodajom materijala i opreme za kućne i industrijske sustave grijanja te su specijalizirani na području instalacija i servisa plinskih uređaja.

Kontakt

Kontakt podatci:

Ovlašteni Vaillant servis Termoservis

Kontakt

Ovlašteni Vaillant servis Termoservis

Termoservis d.o.o.

  • Kao drugi serviser predstavlja nam se Mario Toplek, vlasnik servisa Termoservis iz Čakovca. Radno iskustvo počeo je skupljati još davne 1988. godine kada je počeo raditi kao serviser plinskih uređaja. Danas zajedno sa suprugom i sinom vodi uspješan servis koji zapošljava 5 djelatnika. Pratite Maria na našim društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn u razdoblju od 9.3. do 30.3.2023.
  • Tvrtka Termoservis d.o.o. osnovana je 2000. godine sa sjedištem u Čakovcu. Bavi se servisiranjem i puštanjem u pogon plinskih uređaja.

Kontakt

Kontakt podatci:

Ovlašteni Vaillant servis EL-Plin

Kontakt

Ovlašteni Vaillant servis EL-Plin

El-Plin servis d.o.o.

  • Ove godine prvi servis nam predstavlja Ivan Štorek, voditelj servisa El-Plin iz Zagreba. U rad servisa uključena je cijela obitelj te su u više od 30 godina rada stekli brojne i zadovoljne korisnike koji su glavna motivacija za nastavak uspješnog poslovanja. Pratite Ivana na našim društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn u razdoblju od 2.2. do 23.2.2023.
  • Tvrtka EL-PLIN servis d.o.o. osnovana je 1990. godine sa sjedištem u Zagrebu. Bave se servisom, montažom i prodajom Vaillant uređaja i popratne tehnologije.

Kontakt

Kontakt podatci: