Nađi

Pratite novu sezonu kampanje Upoznaj Vaillant servisere – #OsobeČineRazliku posvećenu našim serviserima u Vaillant ovlaštenim servisima.

Kampanja će biti aktivna tijekom dva vremenska razdoblja: veljača - lipanj te rujan - prosinac 2023. godine. U ovoj nešto drugačijoj promotivnoj kampanji predstavit će se 8 Vaillant servisera iz različitih Vaillant ovlaštenih servisa iz različitih dijelova Hrvatske. Kampanja je ove godine dodatno osvježena s novim segmentima koji će Vas nasmijati ali i upoznati sa zanimljivostima iz serviserskog života.

Kampanja je krenula najavnom objavom 26.1.2023. godine te ju možete pratiti na Vaillant Hrvatska društvenim mrežama: Vaillant | Facebook; Vaillant | Instagram; Vaillant | LinkedIn

Pozivamo sve korisnike i partnere da podrže „svog“ servisera ili kolegu prigodnim komentarom ili zajedničkom slikom ispod objava na spomenutim društvenim mrežama.

Ovlašteni Vaillant servis Emos-promet

Kontakt

Ovlašteni Vaillant servis Emos-promet

Emos-promet

 • Kao sedmi servis predstavlja nam se Krunoslav Florjan, voditelj servisa tvrtke Emos-promet u Radoboju. Pratite Krunoslava na društvenoj mreži Facebook u razdoblju od 9.11. do 23.11.2023. godine.
 • Tvrtka Emos-promet osnovana je 1987. godine u Krapini. Bavi se servisom, montažom i prodajom te nudi širok asortiman opreme.

Kontakt

Kontakt podatci

Naziv servisa: Emos-promet

Adresa: Radoboj 362 a,

42232 Radoboj

Kontakt:

Tel. +385 49 374 086

E-mail: info@emos.com.hr

Web: https://emos.com.hr/

Ovlašteni Vaillant servis Silva Calor

Kontakt

Ovlašteni Vaillant servis Silva Calor

Silva Calor

 • Kao sedmi servis predstavljaju nam se otac i sin Goran i Petar Keri, vlasnici obiteljske tvrtke Silva Calor u Ninu. Pratite Gorana i Petra na društvenoj mreži Facebook u razdoblju od 5.10. do 26.10.2023. godine.
 • Tvrtka Silva Calor osnovana je 2011. godine u Kutini te je sada njezino sjedište u Ninu. Bavi se projektiranjem, održavanjem i izvođenjem termotehničkih instalacija kao što su grijanje, hlađenje i ventilacija.

Kontakt

Kontakt podatci

Naziv servisa: Silva Calor

Adresa: Ulica Domovinskog rata, 23232 Nin

Kontakt:

Tel. +385 91 2828 120

E-mail: info@silva-calor.hr

Web: www.silva-calor.hr

Ovlašteni Vaillant servis Montis

Kontakt

Ovlašteni Vaillant servis Montis

Montis

 • Kao šesti serviser predstavlja nam se Nikola Brajnović, vlasnik plinoinstalaterskog obrta Montis iz Valpova. Posao je zavolio zahvaljujući svome ocu te je krenuo njegovim stopama. Već ima dugogodišnje iskustvo, a u obrtu trenutno radi četvero djelatnika. Pratite Nikolu na društvenoj mreži Facebook u razdoblju od 7.9. do 28.9.2023. godine.
 • Obrt Montis osnovan je 2007. godine sa sjedištem u Valpovu. Bavi se popravkom i instalacijom klima i plinskih uređaja.

Kontakt

Kontakt podatci

Naziv servisa: Montis

Adresa: Tina Ujevića 61, 31 550 Valpovo

Kontakt:

Tel. +385 99 2141 347

E-mail: montis.nikola@gmail.com

Ovlašteni Vaillant servis Fides Geyser 1967

Kontakt

Ovlašteni Vaillant servis Fides Geyser 1967

Fides Geyser 1967

 • Kao peti servis predstavljaju nam se poslovni partneri i životni suputnici Josip i Marina Bujan, vlasnici tvrtke Fides Geyser 1967. Želja za napretkom i samostalnošću dovela ih je do otvaranja vlastite tvrtke koja trenutno broji troje zaposlenih. Pratite ih na društvenoj mreži Facebook u razdoblju od 8.6. do 29.6.2023.
 • Tvrtka Fides Geyser 1967 osnovana je 2014. godine sa sjedištem u Zagrebu. Bavi se montažom i održavanjem plinskih uređaja, automatike i ostale regulacije.

Kontakt

Kontakt podatci:

Naziv servisa: Fides Geyser 1967

Adresa: Božidara Adžije 34, 10 000 Zagreb

Kontakt:

Tel. +385 91 6091 229

E-mail: fidesgeyser@gmail.com

Ovlašteni Vaillant servis MIG Bjelovar

Kontakt

Ovlašteni Vaillant servis MIG Bjelovar

MIG Bjelovar

 • Kao četvrti serviser predstavlja nam se Goran Šanteković, voditelj servisa MIG Bjelovar. U obiteljskom servisu ih je trenutno četvero zaposlenih, a ljubav prema poslu na Gorana je prenio njegov otac. Pratite Gorana na društvenoj mreži Facebook u razdoblju od 4.5. do 25.5.2023. godine.
 • Obrt MIG Bjelovar osnovan je 2013. godine sa sjedištem u Bjelovaru. Bavi se popravkom energetskih uređaja i postrojenja.

Kontakt

Kontakt podatci:

Ovlašteni Vaillant servis Regulator

Kontakt

Ovlašteni Vaillant servis Regulator

Regulator d.o.o.

 • Kao treći serviser predstavlja nam se Dražen Slošić, voditelj servisa Regulator iz Vinkovaca. S obzirom da se radi o obiteljskom servisu, u rad servisa je uključen već dugi niz godina. Svoje radno iskustvo je počeo stjecati kao serviser te danas uspješno vodi servis. Pratite Dražena na našim društvenim mrežama Facebook i Instagramu razdoblju od 6.4. do 27.4.2023.
 • Tvrtka Regulator d.o.o. osnovana je 1993. godine sa sjedištem u Vinkovcima. Bavi se prodajom materijala i opreme za kućne i industrijske sustave grijanja te su specijalizirani na području instalacija i servisa plinskih uređaja.

Kontakt

Kontakt podatci:

Ovlašteni Vaillant servis Termoservis

Kontakt

Ovlašteni Vaillant servis Termoservis

Termoservis d.o.o.

 • Kao drugi serviser predstavlja nam se Mario Toplek, vlasnik servisa Termoservis iz Čakovca. Radno iskustvo počeo je skupljati još davne 1988. godine kada je počeo raditi kao serviser plinskih uređaja. Danas zajedno sa suprugom i sinom vodi uspješan servis koji zapošljava 5 djelatnika. Pratite Maria na društvenoj mreži Facebooku razdoblju od 9.3. do 30.3.2023.
 • Tvrtka Termoservis d.o.o. osnovana je 2000. godine sa sjedištem u Čakovcu. Bavi se servisiranjem i puštanjem u pogon plinskih uređaja.

Kontakt

Kontakt podatci:

Ovlašteni Vaillant servis EL-Plin

Kontakt

Ovlašteni Vaillant servis EL-Plin

El-Plin servis d.o.o.

 • Ove godine prvi servis nam predstavlja Ivan Štorek, voditelj servisa El-Plin iz Zagreba. U rad servisa uključena je cijela obitelj te su u više od 30 godina rada stekli brojne i zadovoljne korisnike koji su glavna motivacija za nastavak uspješnog poslovanja. Pratite Ivana na društvenoj mreži Facebook u razdoblju od 2.2. do 23.2.2023.
 • Tvrtka EL-PLIN servis d.o.o. osnovana je 1990. godine sa sjedištem u Zagrebu. Bave se servisom, montažom i prodajom Vaillant uređaja i popratne tehnologije.

Kontakt

Kontakt podatci: