Nađi

Pratite našu kampanju Upoznajte naše servisere – #OsobeČineRazliku posvećenu našim serviserima u Vaillant ovlaštenim servisima.

Kampanja će biti aktivna tijekom dva vremenska razdoblja: veljača - lipanj te rujan - prosinac 2022. godine. U ovoj nešto drugačijoj promotivnoj kampanji predstavit će se pet Vaillant servisera iz različitih Vaillant ovlaštenih servisa iz različitih dijelova Hrvatske. Pratite kampanju i upoznajte se našim serviserima kao osobama, njihovom viđenju poslovanja, što ih svakodnevno pokreće, kakvim se strankama susreću, kakve im priče život slaže i što su im privatni i poslovni izazovi.

Kampanju možete pratiti na Vaillant Hrvatska društvenim mrežama: Vaillant | Facebook; Vaillant | Instagram; Vaillant | LinkedIn

Kampanja je krenula najavnom objavom 17.2.2022. godine na Facebook-u i Instagram-u dok je na LinkedIn-u kampanja počinje 3.3.2022.

Pozivamo sve korisnike i partnere da podrže „svog“ servisera ili kolegu prigodnim komentarom ili zajedničkom slikom ispod objava na spomenutim društvenim mrežama.

Vaillant Ovlašteni servis - Termo Central Batković

Kontakt

Vaillant Ovlašteni servis - Termo Central Batković

Termo Central Batković

  • Kao peti serviser predstavlja se Mario Batković, iz ovlaštenog Vaillant servisa Termo Central Batković. Prije četiri godine Mario je odlučio postati ovlašteni Vaillant serviser te mu je od tada Vaillant vrlo brzo prirastao srcu. Pratite Maria na našim društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn u razdoblju od 13.10. do 10.11.2022.
  • Tvrtka Termo Central Batković osnovana je 2013. godine, sa sjedištem u mjestu Šartovac, Kutina. Ovlašteni su Vaillant servis koji se bavi servisiranjem plinskih uređaja ali i zamjenom starih i dotrajalih uređaja te servisiranjem i ugradnjom klima uređaja.

Kontakt

Kontakt podatci:

Vaillant Ovlašteni servis - Plinoservis Zavada

Kontakt

Vaillant Ovlašteni servis - Plinoservis Zavada

Plinoservis Zavada

  • Kao četvrti serviser predstavlja se Dino Zavada, iz ovlaštenog Vaillant servisa Plinoservis. Zavada Dino je odmalena uz oca servisera zavolio svoj današnji posao. Saznajte kako ga je očev posao motivirao da i sam krene raditi u obiteljskom servisu. Pratite Dinu na našim društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn u razdoblju od 8.9. do 6.10.2022.
  • Tvrtka Plinoservis Zavada osnovana je 1992. godine, sa sjedištem u Našicama. Ovlašteni su servis koji se bavi servisiranjem Vaillantovih uređaja ali i zamjenom starih i dotrajalih uređaja, servisiraju i ugrađuju klima uređaje te su certificirani za dizalice topline.

Kontakt

Kontakt podatci:

Vaillant Ovlašteni servis - Tecpoint

Kontakt

Vaillant Ovlašteni servis - Tecpoint

Tecpoint

  • Kao treći serviser predstavlja se Bojan Stašić, iz ovlaštenog Vaillant servisa Tecpoint. U rad servisa uključen je od malih nogu kada je pomagao svom ocu a danas ga uspješno vodi. Pratite Bojana na našim društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn u razdoblju od 12.5. do 9.6.2022.
  • Tvrtka Tecpoint osnovana je 1994. godine, sa sjedištem u Rijeci. Ovlašteni su servis za redovno održavanje i popravak plinskih kondenzacijskih bojlera, plinskih i uljnih plamenika, kotlova za sve vrste goriva, dizalica topline, solarnih sustava i upravljanja povezanih sa Smart Home sustavima.

Kontakt

Kontakt podatci:

Vaillant Ovlašteni Servis - Plin-Mont

Kontakt

Vaillant Ovlašteni Servis - Plin-Mont

Plin-Mont

  • Kao drugi serviser predstavlja se Davor Posavec, iz ovlaštenog Vaillant servisa Plin-Mont. Davor je jedan od tri brata iz obitelji Posavec te je njegova dužnost vođenje servisa. Pratite Davora na našim društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn u razdoblju od 31.3. do 5.5.2022.
  • Tvrtka Plin-Mont je obiteljska tvrtka osnovana 1995. godine, sa sjedištem u Varaždinu. Osnovna djelatnost je montaža i održavanje plinskih trošila.

Kontakt

Kontakt podatci:

Vaillant Ovlašteni servis - Solis Romano

Kontakt

Vaillant Ovlašteni servis - Solis Romano

Solis Romano

  • Kao prvi serviser predstavlja se Bruno Lincender, dugogodišnji djelatnik ovlaštenog Vaillant servisa Solis Romano. Pratite Brunu na našim društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn u razdoblju od 24.2. do 24.3.2022.
  • Tvrtka Solis Romano d.o.o osnovana je 2005. godine, sa sjedištem u Zagrebu. Posluju na području tehnike grijanja, plina, vode, odvodnje, klimatizacije i ventilacije. Od 2012. godine rade poslove hitnih intervencija u građevinarstvu, usmjereno prema strojarskim instalacijama.

Kontakt

Kontakt podatci: