Nađi

Vaillant sustavi dizalice topline podnose i najteže zimske uvjete

Kišovito proljeće, ljetna vrućina i hladna zima - dizalice topline zrak/voda, koje 3/4 potrebne energije crpe iz okoliša, prolaze ispitivanja u svakoj sezoni. Detaljna ispitivanja provode se jer je jedinica za prikupljanje energije toplinske pumpe zrak / voda instalirana izvana dok je hidraulički sustav smješten u zgradi. Tihi rad nije jedini odlučujući faktor za vanjsku jedinicu dizalice topline. One moraju nesmetano raditi gdje god se nalazile, čak i u nepovoljnim vremenskim uvjetima - u blizini obale gdje je morski slani zrak, na ledenoj planinskoj visini i na velikim vrućinama. Sustavi moraju proći kroz brojna ispitivanja u našem testnom centru u Vaillantu kako bi se osiguralo da rade efikacno i tiho u svim vremenskim uvjetima.

Od Sahare do Sjevernog pola: testiramo izdržljivost na svim lokacijama

Svi Vaillantovi proizvodi prolaze kroz nekoliko inspitivanja, u našem testnom centru u Remscheidu, gdje se simuliraju stvarni uvjeti. Vanjska jedinica dizalice topline zrak/voda se posebno mora biti u mogućnosti nositi se s ekstremnim vremenskim uvjetima. Naši inženjeri nmaju milosti. U našem simulatoru vremenskih uvjeta, lamele isparivača i lopatice ventilatora moraju izdržati najekstremnije uvjete od -20 do + 46 ºC, stoga ih se u potpunosti zaleđuje i prekirva snijegom po nekoliko dana. Moglo bi se reći da prolaze uvjete od Sahare do Sjevernog pola. U dodatnim testovima uređaje se mjesecima prksa slanom vodom. Sav ovaj grubi tretman simulira vremenske prilike na različitim mjestima na kojima bi vanjska jedinica mogla stajati. Naš fokus na visokokvalitetnim materijalima i proizvodima se itekako isplati: nesmetani rad zajamčen i na krajnjem sjeveru.

Pouzdano grijanje tijekom zime? Da, naravno!

Kao rezultat mnogih ispitivanja i poboljšanja, aroTHERM Split dizalice topline zrak/voda je robustan sustav kojemu vjetar, slana voda, kiša, snijeg ili niske temperature ne mogu ništa.

Neželjena buka u vrtu? Nikako!

S Vaillantovim dizalicama topline neće imati pritužbe na buku od strane naših korisnika niti od strane Vaših susjeda. Veliku važnost pridajemo razvoju vrlo tihih uređaja koji podliježu intenzivnim mjerenjima buke tijekom svih faza razvoja. Također, moraju udovoljiti visokim psihoakustičkim zahtjevima. Kao rezultat toga, naše vanjske jedinice, kada su u tihom načinu rada, proizvode razinu zvuka poput šuštanja lišća

Ako još uvijek sumnjate u tihi rad dizalica topline, možete se pouzdati u naše desetljeća naše stručnosti. Naši sustavi za dizalice topline ne samo da su izrazito učinkoviti, već su i dovoljno robusni da se s pouzdanošću možete osloniti na njih tijekom cijele godine.