Nađi

Naša web stranica koristi kolačiće kako bi Vam pružila najbolje iskustvo prilagođeno Vašim interesima. Da biste koristili web stranicu s potpunom udobnošću molimo prihvatite sve kolačiće na našoj web stranici. Više informacija o kolačićima potražite ovdje ili u pravilima privatnosti.

Slažem se

Održivost

Kao tvrtka u obiteljskom vlasništvu, orijentirana ka budućnosti, preuzimamo posebnu odgovornost za društvo, okoliš i naše zaposlenike. Vjerujemo da su ekonomski uspjeh te održiv i profitabilni rast usko povezani sa socijalnim i ekološkim standardima.

S ciljem da ispunimo navedene obveze, obuhvatili smo naše aktivnosti na području održivosti u strateškom program pod nazivom S.E.E.D.S. (održivost na području okoliša, zaposlenika, razvoja i proizvoda te društva). Definicije ovih ciljanih područja temelje se na sveobuhvatnom razumijevanju održivosti koja je ključ izazova našeg osnovnog poslovanja. Uprava odjela održivosti odgovara direktno predsjedniku upavnog odbora.

Za detaljne informacije o održivosti u Vaillant Group, pogledajte naš godišnji izvještaj o održivosti ili vaillant-group.com