Nađi

Naša web stranica koristi kolačiće kako bi Vam pružila najbolje iskustvo prilagođeno Vašim interesima. Da biste koristili web stranicu s potpunom udobnošću molimo prihvatite sve kolačiće na našoj web stranici. Više informacija o kolačićima potražite ovdje ili u pravilima privatnosti.

Slažem se

Profil tvrtke Vaillant

Predstavništvo tvrtke Vaillant osnovano je 1992. godine u Zagrebu te je pored Hrvatske bilo zaduženo i za slovensko, a od 1998. i za sva ostala tržišta u regiji.Danas, osim ureda u Zagrebu, tvrtka Vaillant ima svoja sjedišta u Ljubljani, Sarajevu i Beogradu. Tvrtka Vaillant d.o.o. Hrvatska ujedno je zadužena i za tržišta Crne Gore, Kosova, Makedonije i Albanije.

Vaillant nudi korisnicima širom svijeta energetski učinkovite i ekološki prihvatljive sustave grijanja, hlađenja i ventilacije s naglaskom na obnovljiim izvorima energije. Proizvodni program obuhvaća solarne sustave, geotermalne dizalice topline, ventilacijske sustave (rekuperatore zraka) za nisko-energetske objekte, visokoučinkovite kondenzacijske plinske uređaje za grijanje, električne uređaje za grijanje i potrošnu toplu vodu, klima-uređaje, pločaste radijatore te kompletan program regulacije.

Vaillant d.o.o. Hrvatska je u 100% vlasništvu matičnog koncerna Vaillant Group, sa sjedištem u Remscheidu, SR Njemačkoj. Koncern Vaillant Group je osnovan 1874. godine kao instalaterski obrt i ostao je do danas 100% u vlasništvu obitelji Vaillant.

Tvrtka Vaillant d.o.o. Hrvatska prisutna je na hrvatskom tržištu od 1992. godine. Prvo kao Predstavništvo a od ulaska u Europsku uniju kao tvrtka kćeri.