Radi pravilnog funkcioniranja ove web stranice, ali i radi daljnjeg unaprjeđenja web stranice i poboljšavanja Vašeg iskustva pregledavanja, ova web stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija („Cookies“ – „Kolačići“). Prema trenutnoj regulativi Europske unije obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti Vaš pristanak. Korištenjem web stranice i odabirom opcije „slažem se“ pristajete na uporabu Kolačića. Blokiranjem Kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne.Ukoliko želite saznati više o korištenju "kolačića" molim kliknite ovdje.

Slažem se

Obiteljska kuća, Zagorska Sela

U obiteljskoj kući u Zagorskim Selima, sustav niskotemperaturnog podnog grijanja je izveden s geotermalnom toplinskom crpkom geoTHERM plus VWS 102/2.

Riječ je o toplinskoj crpki zemlja/voda koja kao izvor topline koristi akumuliranu toplinu u zemlji putem sustava podzemnih kolektora. Navedeni model toplinske crpke je s integriranim spremnikom za potrošnu toplu vodu tako da se besplatna energija osim za grijanje koristi i za pripremu sanitarne vode.