Nađi

Odmah pronađite svoj savršeni sustav grijanja.

  • Vrhunska kvaliteta za dugi vijek trajanja
  • Održiva rješenja za grijanje spremna za budućnost i sve Vaše potrebe
  • Široka mreža certificiranih instalatera i ovlaštenih servisera
Više informacija

Savršen sustav grijanja za Vaš dom

Siguran i spreman za budućnost

Dizalice topline

Hibridni sustavi

Fotonaponski sustav

Siguran i spreman za budućnost

Uvijek ispravna odluka

U Vaillantu ćete pronaći velik izbor klimatski prihvatljivih sustava grijanja koji donose pravo rješenje za svaki dom. Ne samo da će Vas osvojiti ispitanom i dugotrajnom kvalitetom, već prije svega tehnologijom spremnom za budućnost. U svim prednostima svog novog sustava možete uživati tijekom dugog razdoblja, što god budućnost donijela.

Dizalice topline

Klimatski prihvatljiva tehnologija grijanja

Dizalice topline osobito su klimatski prihvatljive jer 2/3 energije potrebne za svoj rad dobivaju iz okoliša. To ih čini spremnima za budućnost jer je toplina iz okoliša uvijek dostupna. To je i razlog zašto su za ugradnju dizalica topline često dostupni državni poticaji.

Dizalice topline postale su prikladne ne samo za novogradnju. Tako je, primjerice, naša aroTHERM plus dizalica topline zrak/voda savršena za klimatski prihvatljivu modernizaciju.

Visoka temperatura polaznog voda čini ju idealnom i za sustave s grijanjem na radijatore. ​

Više informacija o dizalicama topline pogledajte na POVEZNICI.

Hibridni sustavi

Sustav koji štedi resurse

Ako u Vašem domu nije moguća upotreba samo dizalice topline, to ne znači da morate biti bez nje: Hibridni sustav grijanja sačinjen od dizalice topline s plinskim kondenzacijskim uređajem za grijanje koristi se kad su energetske potrebe velike i zahtijevaju osobito visoke temperature polaznog voda.

Jedna od prednosti: možete nastaviti upotrebljavati svoj postojeći plinski sustav grijanja i u budućnosti na način kojim štedite resurse upotpunjujući ga dizalicom topline tvrtke Vaillant. Plinski se uređaj u tom slučaju može koristiti u vremenima povećanog opterećenja kad je potreba za toplinom veća. Ako vam je potreban novi plinski kondenzacijski uređaj za grijanje, i u tom slučaju nudimo iznimno učinkovite proizvode, kao što su ecoTEC plus i ecoTEC exclusive uređaji.

Više informacija o plinskim kondenzacijskim bojlerima pronađite na POVEZNICI

Fotonaponski sustav

Neovisnost na krovu

Kombinacija dizalice topline s fotonaponskim sustavom donosi Vam maksimalno učinkovit sustav grijanja. Fotonaponska električna energija vlastite proizvodnje može se izravno upotrijebiti za rad dizalice topline ili drugih uređaja u vašem kućanstvu, npr. perilice rublja ili TV uređaja. Upotrebom električne energije iz vlastite proizvodnje postajete mnogo manje ovisni o opskrbljivačima i rastućim cijenama električne energije. Obratite se svojem izvođaču ugradnje sustava grijanja – rado će Vas savjetovati o uporabi fotonaponskog sustava.

Izvrstan sustav grijanja zaslužuje i izvrstan servis

Vaillant je svojim korisnicima osigurao široku mrežu ovlaštenih servisera koji su specijalno obučeni za rad s Vaillant proizvodima. Naši ovlašteni serviseri su gotovo 365 dana na usluzi korisnicima.

Tijekom zime, nedjeljom i blagdanima, organizirali smo dodatno i dežurstvo za hitne intervencije na grijanju, a sve kao bismo svojim korisnicima uvijek omogućili udobnost toplog doma kada im je to najpotrebnije. Popis ovlaštenih Vaillant servisa dostupan je u svakom trenutku putem online tražilice, a prema skupini proizvoda, županiji i općini (mjestu).

Uvijek na usluzi: naša mreža visokokvalificiranih instalatera

Surađujemo sa specijaliziranim stručnjacima iz naše djelatnosti diljem Hrvatske. Naši partneri instalateri prolaze redovito specijalizirane edukacije kako bi zajedno s Vama uvijek pronašli optimalno rješenje za Vas i Vaš dom.

Zatražite ponudu

Klimatska se prihvatljivost isplati

Ostvarite pravo na državne poticaje

Iskoristite državne poticaje. Za više informacija o aktivnim programima poticaja provjerite informacije na: www.fzoeu.hr i www.energetska-obnova.hr

Vaše prednosti uz klimatski prihvatljivo grijanje

Trajne uštede na troškovima

Prelaskom na nov, učinkovit sustav grijanja možete ostvariti znatne uštede na troškovima i energiji. S novom dizalicom topline i npr. fotonaponskim sustavom možete postati neovisni o rastućim cijenama fosilnih goriva.

Državni poticaji

Iskoristite državne poticaje. Za više informacija provjerite www.fzoeu.hr i www.energetska-obnova.hr

Dugotrajna kvaliteta

Učinkovite sustave grijanja razvijamo već 150 godina. Uz Vaillant dobivate visokokvalitetan i pouzdan proizvod za svoj dom na koji se možete osloniti u svakom trenutku.

Dobra za zaštitu klime

Grijanje uvelike utječe na klimatske promjene. Dizalica topline klimatski je najprihvatljivija tehnologija grijanja jer je toplina iz okoliša čista i dostupna u neograničenim količinama. Tako možete dati svoj razmjerno velik doprinos zaštiti klime.

Što naši korisnici kažu o našim sustavima grijanja?

Niži troškovi energije

Suvremen i učinkovit sustav grijanja najbolji je lijek protiv rastućih troškova grijanja. Stoga se danas isplati razmisliti o modernizaciji sustava grijanja. S planiranjem je najbolje početi još danas.

Više neovisnosti

Odlučite se za manju ovisnost o fosilnim gorima. Iskoristite besplatno dostupnu tehnologiju iz okoliša uz dizalice topline.

Kvaliteta koja traje

Dizalice topline Vaillant idealne su i za klimatski osviještenu modernizaciju grijanja u starijim objektima. Osvojit će Vas dugogodišnjim pouzdanim radom zahvaljujući visokokvalitetnoj izradi.

Bolja zaštita klime

Suvremena tehnologija grijanja ima ključnu ulogu u zaštiti klime. Ovdje je najvažnija učinkovitost, uz korištenje visokokvalitetnih materijala. S dizalicama topline iz tvrtke Vaillant to je upravo ono što dobivate.

Česta pitanja

Već ste se uvjerili u kvalitetu naših klimatski prihvatljivih rješenja?

Tada s planiranjem svojega novog sustava grijanja možete početi odmah! Iskoristite sve prednosti dugotrajne Vaillant kvalitete koja štedi okoliš i koja Vam donosi trajnu uštedu troškova energije.