Nađi

Program vjernosti za korisnike Vaillant proizvoda i usluga

Saznajte više o MojVaillantUčlanite se

Upoznajte servisera koji Vam daruje 15 € na upoznavanju!

Učlanite se u MojVaillant program vjernosti i uštedite na servisu Vašeg bojlera! Skupljajte bodove, mijenjajte ih za e-Kupone i umanjite račune za servisiranje Vašeg bojlera!

Kako postati član?

MojVaillant je poseban Vaillant program vjernosti za korisnike Vaillant proizvoda i usluga.

Skupljajte bodove, mijenjajte ih za e-Kupone i tako umanjite račun za servisiranje kod Vašeg ovlaštenog Vaillant servisera za 15 €! Uz to Vas očekuju dodatne ekskluzivne pogodnosti zahvaljujući svom članstvu - rođendanski poklon, dodatni popusti, akcije, ekskluzivne ponude, druženja.

Kao novi član dobivate odmah 60 bodova (= 9 €), nakon što se registrirate i otvorite osobni račun. Ove darovne bodove Vaillant Vam poklanja trajno u svakom novom obračunskom razdoblju.

Registrirajte se odmah jer Vaš bojler treba pažnju!

Kako uštedjeti na servisu bojlera?

Skupljajte bodove i tako umanjite račun za servisiranje svog bojlera.

Kao novi član dobivate 60 bodova (= 9 €), odmah nakon što se registrirate i otvorite osobni račun. Ove darovne bodove Vaillant Vam poklanja trajno u svakom novom obračunskom razdoblju.

Ispunite anketu, dovedite prijatelje u MojVaillant program vjernosti, čitajte naš newsletter i osvojite dodatne nagradne bodove.

Za svakih 100 bodova (= 15 €) automatski će se generirati e- Kupon koji ćete moći direktno iskoristiti prilikom usluge servisa.

Letak MojVaillant

Više informacija o MojVaillant programu