Nađi

Certificirani instalater za dizalice topline Vaillant

Želite ugraditi dizalicu topline u svoj objekt? Tražite stručnjaka za instalaciju?

Potražite instalatera s Vaillantovim certifikatom: Certificirani instalater za dizalice topline Vaillant..

Posebno obučeni i educirani instalateri u Vaillantovom edukacijskom centru specijalizirani su za instalacije svih vrsta Vaillantovih dizalica topline. Svaki instalater koji je uspješno položio edukaciju dobio je i odgovarajući certifikat kojim je potvrđena njegova stručnost.. Kako se tehnologija konstantno razvija tako su i edukacije redovite i podliježu strogoj završnoj verifikaciji.

Uvijek aktualni popis instalatera koji posjeduju Vaillantov certifikat za instalaciju dizalica topline možete učitati OVDJE. (266 kB)

Dovoljno je otvoriti dokument i direktno kontaktirati instalatera svog povjerenja.

Vi ste instalater i želite postati Certificirani instalater za dizalice topline Vaillant?

Prema normativima Europske unije, sve više objekata će u budućnosti morati imati energetski efikasan sustav grijanja i hlađenja koji se zasniva na energiji dobivenoj iz okoliša. Važan poticaj u razvijenim zemljama je i uređeno zakonodavstvo, prije svega na području obnovljivih izvora energije te državne potpore za obnovljive izvore energije.

Vaillant je na vrijeme odlučio osigurati kvalitetnu uslugu i, prije svega, obučiti svoje partnere koji će svojim znanjem i iskustvom ponuditi kvalitetno rješenje koristeći Vaillantove dizalice topline i kod najkompleksnijih zahtjeva potencijalnog investitora.

Tako je organizirana „Akademiju za certificirane instalatere za dizalice topline Vaillant“ i to za one instalatere koji u najvećem opsegu ugrađuju Vaillantove dizalice topline. Svi instalateri koje završe ovu vrstu edukacije, isključivo specijaliziranu za dizalice topline, dobivaju Certifikat kojim dokazuju da su certificirani za postavljanje Vaillantove dizalice topline.

Takvi instalateri, osim samog certifikata, ostvaruju i dodatne pogodnosti, npr. vizualno će se razlikovati od ostalih, bilo da je riječ o brendiranoj radnoj odjeći ili posebno oslikanim vozilima. Prioritetno će biti pozvani na specijalizirane edukacije s manjim brojem sudionika, ostvarivat će prednost pri posjeti sajmovima i Vaillantovim proizvodnim pogonima te će biti oglašeni na Vaillantovoj web stranici u kategoriji Certificirani instalateri za dizalice topline Vaillant.

Edukacija se sastoji od teoretskog i praktičnog dijela. Polaganjem završnog ispita stječe se certifikat koji vrijedi godinu dana, i svi oni koji su položili redovito će po pozivu Vaillanta biti pozvani na obnavljanje svog znanja kako bi zadržali svoj certifikat.

O uvjetima i kriterijima pohađanja „Akademije za certificirane instalatere za dizalice topline Vaillant“ kontaktiraje svog prodajnog predstavnika ili direktno Vaillantov odjel prodaje: prodaja@vaillant.com.