Nađi

Vaillant VEP EXPERT

Stručnjaci instalateri za ugradnju Vaillant dizalica topline

Korisnik ste i želite ugraditi dizalicu topline u svoj objekt? Tražite stručnjaka za instalaciju?

Vaillant Vam nudi jedinstvenu sveobuhvatnu podršku tijekom cijelog procesa od odabira pravog rješenja za Vaš individualni zahtjev preko izrade kompletne ponude do instalacije od strane naših stručnih i certificiranih instalatera za dizalice topline.

Svaki instalater koji je uspješno položio edukaciju dobio je i odgovarajući certifikat kojim je potvrđena njegova stručnost. Kako se tehnologija konstantno razvija, tako su i edukacije redovite i podliježu strogoj završnoj verifikaciji.

Uvijek aktualni popis instalatera koji posjeduju Vaillantov certifikat za instalaciju dizalica topline možete učitati OVDJE. (264 kB)

Kupujete dizalicu topline?

Zatražite ponudu i instalatera za ugradnju sustava.

Vodimo Vas kroz cijeli proces, od odabira do instalacije sustava.

Instalater ste i želite postati Certificirani partner instalater za Vaillant dizalice topline?

Prema normativima Europske unije, sve više objekata će u budućnosti morati imati energetski efikasan sustav grijanja i hlađenja koji se zasniva na energiji dobivenoj iz okoliša. Važan poticaj u razvijenim zemljama je i uređeno zakonodavstvo, prije svega na području obnovljivih izvora energije te državne potpore za obnovljive izvore energije.

Vaillant je na vrijeme odlučio osigurati kvalitetnu uslugu i, prije svega, obučiti svoje partnere koji će svojim znanjem i iskustvom ponuditi kvalitetno rješenje koristeći Vaillantove dizalice topline i kod najkompleksnijih zahtjeva potencijalnog investitora.

Tako je organizirana „Akademiju certificiranih instalatera za Vaillant dizalice topline“ i to za one instalatere koji u najvećem opsegu ugrađuju Vaillantove dizalice topline. Svi instalateri koje završe ovu vrstu edukacije, isključivo specijaliziranu za dizalice topline, dobivaju Certifikat kojim dokazuju da su certificirani za postavljanje Vaillantovih dizalica topline.

Certificirani instalateri, osim samog certifikata, ostvaruju i dodatne pogodnosti, npr. vizualno će se razlikovati od ostalih instalatera, bilo da je riječ o brendiranoj radnoj odjeći ili posebno brendiranim vozilima. Prioritetno će biti pozvani na specijalizirane edukacije s manjim brojem sudionika, ostvarit će prednost pri posjeti sajmovima i Vaillantovim proizvodnim pogonima. mogu postati dio posebne mreže instalatera koji dobivaju unaprijed kvalificirane upite od strane Vaillanta od potencijalnih investitora.

Edukacija za certificiranje se sastoji od teoretskog i praktičnog dijela. Polaganjem završnog ispita stječe se certifikat koji vrijedi godinu dana, i svi oni koji su položili redovito će po pozivu Vaillanta biti pozvani na obnavljanje svog znanja kako bi i dugoročno zadržali svoj certifikat.

O uvjetima i kriterijima pohađanja „Akademiju certificiranih instalatera za Vaillant dizalice topline“ kontaktiraje svog prodajnog predstavnika ili direktno Vaillantov odjel prodaje: prodaja@vaillant.com