Radi pravilnog funkcioniranja ove web stranice, ali i radi daljnjeg unaprjeđenja web stranice i poboljšavanja Vašeg iskustva pregledavanja, ova web stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija („Cookies“ – „Kolačići“). Prema trenutnoj regulativi Europske unije obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti Vaš pristanak. Korištenjem web stranice i odabirom opcije „slažem se“ pristajete na uporabu Kolačića. Blokiranjem Kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne.Ukoliko želite saznati više o korištenju "kolačića" molim kliknite ovdje.

Slažem se

Dom Crvenog križa, Sljeme

U Domu Crvenog križa na Sljemenu, plinska je kotlovnica sa dva dvostupanjska kotla atmoCRAFT od po 130 kW koji su spojeni u kaskadu i koji će svoj rad prilagoditi aktualnoj potrebi za toplinom.

Priprema tople vode vrši se putem Vaillanovog solarnog sustava auroTHERM. U funkciji je 8 pločastih kolektora VFK 900 u kombinaciji s bivalentim solarnim spremnikom od 500 litara te monovalentnim spremnikom od 500 litara.